De Schepper-Bruyninckx bvba

De Schepper-Bruyninckx BVBA in Sint-Laureins is sinds 1998 een betrouwbare aannemer voor alle werkzaamheden in tuinen en openbaar groen.

Geschiedenis

In 1998 namen Steven en Sylvie de familiezaak Fernand Bruyninckx over en werd de zaak omgevormd tot het huidige Tuinwerken De Schepper-Bruyninckx, gespecialiseerd in tuinonderhoud en tuinaanleg.Sinds 1998 beschikt ons bedrijf ook over een VCA* certificaat. Dit heeft ervoor gezorgd dat we ons klantenbestand hebben kunnen uitbreiden binnen de publieke en private sector. We zijn niet alleen actief voor grote private ondernemingen zoals bijvoorbeeld Arcelor Mittal, maar ook voor Openbare werken binnen de gemeente of provincie. 

Met groot en klein materieel voeren we al onze tuinwerkzaamheden zo snel, zo efficiënt en zo veilig mogelijk uit. We werken alleen met toegestane producten die de gezondheid niet in gevaar brengen. Overweegt u om van onze diensten gebruik te maken? U kan ons altijd vrijblijvend contacteren via het tablaatje 'Contact'.  We komen ter plekke kijken en maken een offerte op. U kunt kiezen uit een vaste aanneemsom of een kostencalculatie in regie van het uitgevoerde werk.

Over Steven en Sylvie 

Sylvie

Sylvie studeerde Boekhouden-Fiscaliteit. Een job die ze nog gedeelte uitvoert op het bedrijf. Daarnaast gaat zij ook mee voor het onderhouden van de tuinen of het helpen opkuisen bij snoeiwerken.

Samen hebben wij 3 zonen, Jens, Niels en Joren.

Steven

Als kind was Steven reeds geïnteresseerd in tractors en kranen. Hij kon dan ook uren stil bij zijn papa in de kraan zitten om te kijken hoe alles werkte. Na zijn studie Automechanica, werkte hij bij Vervaet in Biervliet : eerst in de fabriek, daarna bij de landbouwmechanisatie.

Deze kennis komt hem heel goed van pas bij het onderhoud van de machines. In 1996 deed hij dan de overstap naar de Tuinbouw. Om de carrière switch kracht bij te zetten heeft hij samen met Sylvie 3 jaar opleiding gevolgd bij PCLT in Roeselare voor Tuinaanleg.